Milli Birlik İlkokulu

Vizyon: Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

Misyon: Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir.

Başarılar: Kültürel, sportif ve görsel sanatlar alanında ilçe dereceleri vardır.

Saatler: 08:50-12:20 ,13:30-15:05
Isınma: Kalorifer- Doğalgaz
Servis Bilgisi: Okul servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Tombik ilçe 1.si 2018-2019
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ulusal Kalite Etiketi, Sınıflar Okuyor, Bizim Değerlerimiz, Öğretmenim Bizde
Diğer Hususlar: Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri ve projelerin yanında Dikiş Nakış Kursu, Folklor Kursu, Görsel Sanatlar Kursu ve Tiyatro Kursu vardır.

WEB - https://millibirlikio.meb.k12.tr

Adres - Şehit Üsteğmen Hasan Şahan M. Çukurbağ 5 S. No 4 Develi/KAYSERİ

Kütüphane Kitap Sayısı :2025
Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Şükrü Kulak Cami yanı

Adres - Şehit Üsteğmen Hasan Şahan M. Çukurbağ 5 S. No 4 Develi/KAYSERİ

Ulaşım Şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz Kayseri´ye 40 km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.